ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ Μέταλλο & Δόμηση

Μεταλλικά Κτίρια

Εταιρικό Προφίλ

Εξειδίκευση, συνέπεια και

λεπτομέρεια στα έργα μας

Η Εταιρεία μας, Χριστάκος Μέταλλο & Δόμηση είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρεία, με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στην κατασκευή μεταλλικών εγκαταστάσεων παντός τύπου.
Το εύρος των κατασκευών μας, καλύπτει όλη την Ελλάδα, σε Μεταλλικά Βιομηχανικά Κτίρια, Οικίες, Εμπορικούς χώρους, Πυλώνες, Στέγαστρα, Φωτοβολταϊκά, Δεξαμενές και λοιπές μεταλλικές κατασκευές.
Οι καλές μας τιμές, ο επαγγελματισμός μας και οι άριστες υλοποιήσεις των έργων μας, έχουν δημιουργήσει άρρηκτες σχέσεις εμπιστοσύνης και σταθερές αξίες με την πελατεία μας και τον εργασιακό μας κύκλο.

Βαγγέλης Χριστάκος

Επικεφαλής Τεχνικός & Ιδιοκτήτης

ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Εγκαταστάσεις & Εξοπλισμός

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο 1ο χλμ της Ε.Ο. Σκάλας - Σπάρτης και διαθέτουν τους κατάλληλους χώρους για την αποθήκευση, επεξεργασία και διακίνηση των μεταλλικών υλικών που προορίζονται για την υλοποίηση των έργων που αναλαμβάνουμε.

Έμψυχο Δυναμικό - Τεχνικοί

Τα συνεργεία μας επιμορφώνονται διαρκώς στις νέες τεχνολογίες και μεθόδους κατα-σκευής Μεταλλικών έργων. Παράλληλα, τηρούν στη λεπτομέρεια τα standards ασφα-λείας. Για τις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες υπάρχει αρμόδιος τεχνικός, που συνδράμει σε έκτακτα γεγονότα.

Υλικοτεχνικές Υποδομές

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό επεξεργα-σίας και συναρμογής μεταλλικών υλικών, καθώς και Γερανοφόρα οχήματα, Φορτηγά βαρέως τύπου και μικρά Βανάκια, ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες μεταφοράς των υλικών & των συνεργείων μας.

Εξυπηρετούμε Ελλάδα & Κύπρο

Ο κύκλος των εργασιών μας, περιλαμβάνει τόσο την ευρύτερη περιοχή της Πελοπον-νήσου, όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα. Η δυναμική μας, μας επιτρέπει να εξυπη-ρετούμε μεγάλα έργα στην νησιωτική Ελλάδα και στην Κύπρο.  

Εγγύηση Ποιότητας

Η ποιότητα αποτελεί τον πρωταρχικό σκοπό υλοποίησης κάθε κατασκευής που αναλαμ-βάνουμε. Σε όλες μας τις κατασκευές τηρού-νται τα πλάνα και τα χρονοδιαγράμματα των εργασιών, ώστε να μην υπάρχει ουδεμία κατασκευαστική απόκλιση. 

Αξίες που μένουν στο χρόνο

Δεν είναι μόνο τα έργα μας που αντέχουν στο χρόνο. Είναι και οι σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού που έχουμε με τους συνεργάτες μας. Οι καλές μας τιμές, η συνέπεια και η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία, μας κατα-ξίωσαν στην αγορά της μεταλλικής δόμησης. 

ΩΡΑΡΙΟ

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ ?

Συμπληρώστε την

φόρμα επικοινωνίας

και ρωτήστε μας

για την κατασκευή σας. Θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Μεταλλικό Κτίριο

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 694 8172979 ή κλικάρετε το Button "OnLine ΠΡΟΣΦΟΡΑ"

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ,  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, metallika ktiria, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΥΠΟΣΤΕΓΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΣ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΙΟΣΚΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ, ΣΥΜΜΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΣΥΜΜΙΚΤΑ ΚΤΙΡΙΑ, metakkika spitia, kataskevi metallikon ktirion, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 Η εταιρεία ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ  Μέταλλο & Δόμηση, είναι μία Ελληνική εταιρεία,

που εξειδικεύεται στη μελέτη και κατασκευή μεταλλικών κτιρίων και ειδικών μεταλλικών κατασκευών.

Εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες Δόμησης, που προσφέρουν κορυφαία ασφάλεια, ποιότητα και οικονομία.

Διεύθυνση

Θα μας βρείτε στο:

1o χλμ Σκάλας - Σπάρτης
Σκάλα Λακωνίας – ΤΚ 23051

Όλες τις περιοχές της Ελλάδος

και την Κύπρο

Εξυπηρετούμε:

Κατασκευαστικός Τομέας:

Μεταλλικά Κτίρια - Μεταλλικά Σπίτια - Μεταλλικά Υπόστεγα & Στέγαστρα - Μεταλλικοί Χώροι Στάθμευσης Αυτοκινήτων

Container Box - Καμπίνες container - Μεταλλικοί Πυλώνες

Μεταλλικές Βάσεις Φωτοβολταϊκών - Μεταλλικές Εσωτερικές & Εξωτερικές Σκάλες Γκαραζόπορτες - Σύμμικτες Κατασκευές από Χάλυβα & Σκυρόδεμα - Κουφώματα αλουμινίου & PVC

Social

Ακολουθήστε μας στα Social:

  • YouTube Social  Icon
μεταλλικα κτιρια, μεταλλικες κατοικιες, μεταλλικα σπιτια, μεταλλικες οικιες, βιομηχανικα μεταλλικα κτιρια

© 2021  by Xristakos - Metal ® - Sparta - Greece - Europe  //  web Design MS