ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ Μέταλλο & Δόμηση

Μεταλλικές Κατοικίες

Κατασκευή Μεταλλικών Κατοικιών - Ανέγερση - Επέκταση - Σύμμικτες Κατασκευές

Οι κατοικίες από χαλύβδινο σκελετό αποτελούν

την τελευταία εξέλιξη στην οικιακή δόμηση.

ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Στη χώρα μας οι μεταλλικές κατοικίες κερδίζουν συνεχώς έδαφος αφού πλεονεκτούν έναντι οποιασδήποτε άλλης μεθόδου κατασκευής.

Οι μεταλλικές κατοικίες της Χριστάκος Μέταλλο & Δόμηση αποτελούν την πλέον αξιόπιστη, γρήγορη, ποιοτική και οικονομική λύση.  Είτε πρόκειται για ανέγερση, είτε πρόκειται  για επέκταση ορόφων, είτε για προσθήκη σε υπάρχουσα κατοικία, η Χριστάκος Μέταλλο & Δόμηση υλοποιεί προηγμένες κατασκευές που υπερέχουν ασύγκριτα σε όλους τους επιμέρους κατασκευαστικούς τομείς.

Μοναδικά Πλεονεκτήματα Μεταλλικών Κατοικιών:

Ταχύτητα κατασκευής

Οι μεταλλικές κατοικίες κατασκευάζονται με απίστευτη ταχύτητα, αφού στο διάστημα που διαρκεί η θεμελίωση,  η Χριστάκος Μέταλλο & Δόμηση διαμορφώνει και κατασκευάζει στις εγκαταστάσεις της, τον μεταλλικό σκελετό από κοιλοδοκούς  επακριβώς στις διαστάσεις  που αναφέρει η μηχανολογική μελέτη. Ο χρόνος κατασκευής του φέροντος οργανισμού είναι ελάχιστος.

Αντισεισμικότητα
Οι μεταλλικές κατοικίες έχουν ελαχιστοποιημένα στατικά φορτία που αποδίδουν κορυφαία αντισεισμική συμπεριφορά από οποιαδήποτε άλλη τεχνική δόμησης. Ο χάλυβας αποτελεί το κορυφαίο κτιριοδομικό υλικό και χρησιμοποιείται στο εξωτερικό εδώ και έναν αιώνα στην κατασκευή υπέρ-υψηλών κτιρίων.

Ποιότητα, Αντοχή, Μηδενική Συντήρηση, Πυροπροστασία
Ο χάλυβας κατέχει την υψηλότερη αναλογία ισχύος έναντι βάρους από οποιοδήποτε άλλο υλικό.  Είναι το ανθεκτικότερο υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην δόμηση. Είναι ελαφρύτερος από το μπετόν έχει 2πλάσια διάρκεια ζωής και διαθέτει μεγαλύτερες Μηχανικές και Θερμοδυναμικές αντοχές. Οι μεταλλικές κατοικίες της Χριστάκος Μέταλλο & Δόμηση, έχουν μηδαμινό κόστος συντήρησης, αφού ο χάλυβας δεν καίγεται, δεν σαπίζει, δεν σκεβρώνει, δεν σκουριάζει, δεν ραγίζει και δεν προσβάλλεται από μύκητες και παράσιτα.

Περισσότερα Ωφέλιμα Τετραγωνικά
Ο μεταλλικός σκελετός  παρέχει ευελιξία σε αρχιτεκτονικές λύσεις, καλύτερη κατανομή χώρων με ακριβής ευθείες και ορθές γωνίες. Οι διατομές των υποστυλωμάτων και τα υλικά τοιχοπληρώσεων παρότι ανθεκτικότερα από την παραδοσιακή οπτοπλινθοδομή, καταλαμβάνουν λιγότερο ωφέλιμο χώρο στο εμβαδόν της κατοικίας.

Εύκολη Επεκτασιμότητα
Ο μεταλλικός σκελετός  ενσωματώνεται είτε κατά ύψος, είτε κατά πλάτος, είτε και τα δύο μαζί, σε προϋπάρχουσες κατασκευές. Οι χαλύβδινοι δοκοί κατασκευάζονται ακριβώς στις διαστάσεις που απαιτούνται για  να προσφέρουν την δυνατότητα επέκτασης μιας κατοικίας σε ορόφους και σε επίπεδο εμβαδόν.

Εξαιρετική Μόνωση & Κορυφαίο Αισθητικό Αποτέλεσμα
Οι μεταλλικές κατοικίες της Χριστάκος Μέταλλο & Δόμηση επιτυγχάνουν άριστους ενεργειακούς δείκτες βάσει ΚΕΝΑΚ.  Οι μεταλλικές κατοικίες  επενδύονται περιμετρικά με ορυκτοβάμβακα, ενώ εξωτερικά γίνεται εφαρμογή συστήματος θερμοκελύφωσης ή θερμοεπιχρισμάτων, ώστε να κατατάσσονται σε Ενεργειακή Κλάση Α+.

Αξεπέραστη Οικονομία
Οι μεταλλικές κατοικίες της Χριστάκος Μέταλλο & Δόμηση είναι πολλαπλά οικονομικότερες σε όλα τα στάδια κατασκευής τους αλλά και στο σύνολο του έργου.
Έχουν χαμηλότερο κόστος θεμελίωσης λόγω των μικρότερων φορτίων που τις επιβαρύνουν.
Χαμηλότερο κόστος κατασκευής σκελετού.
Χαμηλότερο κόστος πλαγιοκάλυψης και οροφής.
Χαμηλότερο κόστος εργατικών και ημερομισθίων.
Χαμηλότερο κόστος εισφοράς σε ένσημα ΙΚΑ 50%.

Η εξειδίκευση και η εμπειρία της Χριστάκος Μέταλλο & Δόμηση παρέχει την δυνατότητα  δομικών κατασκευών που  καλύπτουν από μικρές κατοικίες έως πολυώροφες μεζονέτες.

Στάδια Κατασκευής Μεταλλικής Κατοικίας:

 • Η σχεδιαστική μας ομάδα θα μελετήσει τα σχέδια ( στατικά, προσόψεις, κατόψεις ) των μηχανικών και μπορεί να εκπονήσει - προτείνει επιμέρους σχεδιαστικές  λύσεις και λεπτομέρειες επί της κατασκευής, παραδοσιακού ή μοντέρνου στυλ.
   

 • Όσο διαρκεί η θεμελίωση που γίνεται με πεδιλοδοκούς, τα συνεργεία μας θα κατασκευάζουν στις εγκαταστάσεις μας από χαλύβδινους κοιλοδοκούς διατομών  IPE, HEA, HEB τον μεταλλικό σκελετό της κατοικίας.

 

 • Ο μεταλλικός σκελετός θα εδράσει στο πάνω μέρος του σκυροδέματος στα αγκίρια και θα μονταριστεί. Οι εργασίες γίνονται απρόσκοπτα και με συνέχεια, μειώνοντας τον συνολικό χρόνο αποπεράτωσης.

 

 • Οι εσωτερικές και εξωτερικές τοιχοπληρώσεις - επενδύσεις, γίνονται με τεχνολογικά υλικά όπως: Τσιμεντοσανίδες, γυψοσανίδες, πάνελ πολυουρέθανης, Ytong, πωρόλιθους κ.α.

 

 • Οι μονώσεις περιλαμβάνουν μοντέρνα και αξιόπιστα υλικά όπως: πετροβάμβακα, εξηλασμένη πολυστερίνη, πολυμερισμένα και θερμομονωτικά κονιάματα κ.α.

 

 • Η οροφή κατασκευάζεται κατά επιλογή του πελάτη και περιλαμβάνει συνδυασμούς κεραμιδοκατασκευών  με υαλοπετάσματα  αλουμινίου.

 

 • Τα εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα που τοποθεντούνται, προέρχονται από τις κορυφαίες σειρές της Aluminco που θεωρείται η κορυφαία κατασκευάστρια βιομηχανία κουφωμάτων στην Ελλάδα.

Οι μεταλλικές κατοικίες που κατασκευάζει η  Χριστάκος Μέταλλο & Δόμηση διαθέτουν τεράστια αντοχή στην αλμύρα λόγω του πολύ καλού γαλβανίσματος του χάλυβα και είναι κατάλληλες γα παραθαλάσσιες περιοχές.

Οι μεταλλικές κατοικίες της Χριστάκος Μέταλλο & Δόμηση τηρούν αφενός τις υψηλότερες στατικές προδιαγραφές και αφετέρου την υψηλή αισθητική στο φινίρισμα, αποδίδοντας επάξια την παραδοσιακή ή την μοντέρνα αρχιτεκτονική της κατοικίας.

Δείτε φωτογραφίες από τα στάδια κατασκευής των Μεταλλικών Κατοικιών που έχουμε υλοποιήσει >

ΩΡΑΡΙΟ

ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ

ΕΡΩΤΗΣΗ ?

Συμπληρώστε την

φόρμα επικοινωνίας

και ρωτήστε μας

για την κατασκευή σας. Θα σας απαντήσουμε άμεσα.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Καλέστε μας άμεσα

για αυτοψία του χώρου σας από τον 

κο Χριστάκο, ώστε να εκτιμήσει τις ανάγκες σας και να σας υποβάλλουμε την συμφέρουσα τεχνική - οικονομική προσφορά μας.

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ

Η εταιρεία Χριστάκος κατασκευάζει σε χαμηλό κόστος, σύγχρονες μεταλλικές κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις που απαλλάσσονται από το κόστος έκδοσης οικοδομικής άδειας και από τις εισφορές ενσήμων ΙΚΑ.

Οι κατασκευές μπορούν να ενταχθούν σε Αναπτυξιακό νόμο και να επιδοτηθούν. 


Καλέστε μας για πληροφορίες

Μεταλλική Κατοικία

ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 694 8172979 ή κλικάρετε το Button "OnLine ΠΡΟΣΦΟΡΑ"

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, metallika ktiria, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΥΠΟΣΤΕΓΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΣ ΒΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΙΟΣΚΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΑΝΕΛ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ, ΣΥΜΜΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ, ΣΥΜΜΙΚΤΑ ΚΤΙΡΙΑ, metakkika spitia, kataskevi metallikon ktirion, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 Η εταιρεία ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ  Μέταλλο & Δόμηση, είναι μία Ελληνική εταιρεία,

που εξειδικεύεται στη μελέτη και κατασκευή μεταλλικών κτιρίων και ειδικών μεταλλικών κατασκευών.

Εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες Δόμησης, που προσφέρουν κορυφαία ασφάλεια, ποιότητα και οικονομία.

Διεύθυνση

Θα μας βρείτε στο:

1o χλμ Σκάλας - Σπάρτης
Σκάλα Λακωνίας – ΤΚ 23051

Όλες τις περιοχές της Ελλάδος

και την Κύπρο

Εξυπηρετούμε:

Κατασκευαστικός Τομέας:

Μεταλλικά Κτίρια - Μεταλλικά Σπίτια - Μεταλλικά Υπόστεγα & Στέγαστρα - Μεταλλικοί Χώροι Στάθμευσης Αυτοκινήτων

Container Box - Καμπίνες container - Μεταλλικοί Πυλώνες

Μεταλλικές Βάσεις Φωτοβολταϊκών - Μεταλλικές Εσωτερικές & Εξωτερικές Σκάλες Γκαραζόπορτες - Σύμμικτες Κατασκευές από Χάλυβα & Σκυρόδεμα - Κουφώματα αλουμινίου & PVC

Social

Ακολουθήστε μας στα Social:

 • YouTube Social Icon
μεταλλικα κτιρια, μεταλλικες κατοικιες, μεταλλικα σπιτια, μεταλλικες οικιες, βιομηχανικα μεταλλικα κτιρια

© 2021  by Xristakos - Metal ® - Sparta - Greece - Europe  //  web Design MS